7.24.2006

weekend!


dit weekend goed de stad verkent! Ik ben goed op fietsen speurtocht geweest en heb 6 (!) fietsen gevonden! Die rare denen laten fietsen gewoon achter! ( of ze laten uit vertrouwen de fiets gewoon open staan? )
In ieder geval heb de beste uitgezocht en kan dus inmiddels heerlijk op de fiets de stad verkennen.
Wel opletten want de denen zijn erg op de regels, dus op het fietspad, niet door rood fietsen ( ook 's nachts niet! ) en met lichtjes op! Maar Charlotte voelt zich wel thuis, want werkelijk iedereen heeft hier een mandje! Hehe eindelijk mensen die ook begrijpen dat het handig is...
Zo netjes als ze dan mogen lijken, in de late uurtjes wordt er flink geschonken en gedronken! Een cocktailbar serveert daar ook geen bier of wijn, nee cocktail (a 10 euro) verplicht! Roken is hier helemaal uit, bijna niemand rookt; groot voordeel voor mijn wasschema.

Martijn was ook nog even in Kopenhagen op doortocht naar het verre noorden. Samen fijn de stad verkent en leuke vrienden van Martijn ontmoet!
In Orsteds parken gepicknickt, de parken zijn hier heerlijk! En iedereen maakt er graag gebruik van. Langs de kade Islands Brygge is het erg gezellig, je kunt daar zwemmen in de haven. (nog niet gedaan, maar het schijnt schoon water te zijn) De Denen zijn graag buiten en picknicken massaal! Maakt wel dat het er overal gezellig uit ziet. Ook het park Assistens Kirkegard wordt goed bezocht ondanks dat het een begraafplaats is! Veel bekende Denen liggen hier begraven en veel onbekende Denen 'liggen' eromheen. Tja, het is een fijn park dus waarom niet!
Ook een beetje de wijk Norrebro verkend, maar die komt zeker nog terug op de agenda!

1 comment:

Bart said...

Ik blijf je tocht op de voet volgen!

About Me

I love nice stuff is een atelierverkoop in Rotterdam. Diverse ontwerpers doen mee en verkopen unieke stuks, samples en collectiestukken. Zo worden er o.a. kleding, sieraden, boeken, illustraties en agenda’s verkocht. Alle producten worden op kleinschalige wijze in eigen beheer gemaakt en hebben daarom allen een uniek karakter. Dit jaar vind I love nice stuff voor de tweede maal plaats op 21 en 29 november en 3, 12 en 19 december op twee verschillende locaties, Hoogstraat 8a en Zaagmolenkade 170 te Rotterdam. Deelnemers 2009 Fashion: Mietze B / Monique Poolmans / Steven Van Vliet / Web&Eve Jewellery: Charlotte Wooning / Hester Zagt / Martine Viergever Bags: Marielle Wichards / Soot & Ko Books: Marjolein Delhaas / Onomatopee Print: Anne Berger / Denise Van Leeuwen