7.20.2006

ik ben er!


Kopenhagen is net zo warm als de rest van Europa, dus wat dat betreft is het even afzien in een grote stad. Maar de stad ligt voor me open en voelt fijn aan.
Mijn kamer is prima, maar ik heb eigenlijk het hele huis voor me alleen, dus dat is eigenlijk wel dubbel zo relaxed. Hij is nu veel weg t/m 5 augustus dus een easy start voor mij, weer wennen aan een huisgenoot!
Wat gelijk opvalt is dat alle huizen hier van baksteen zijn en bijna niet hoger dan 5 verdiepingen. ik slaap op de 2e verdieping in het noorden van de stad. morgen een fiets zien te regelen, zodat ik makkelijk de stad kan gaan ontdekken.

ik heb in ieder geval internet dus ik zal proberen dit een beetje bij te houden. Ik ben gewoon per mail bereikbaar, alleen kan het zijn dat ik van een anders adres terugmail. ivm andere server blabla..
Ik geloof ook dat het reacties geven op deze blog alleen gaat als je aangemeld bent, dus misschien wel makkelijker om me gewoon te mailen. - zeker voor de inside-scoop! haha!

naast deze rollator aan de 'ketting' ook een kinderwagen met kind (!) aan de ketting gezien, veilige stad dus.

I'll keep you posted!
farvel charlotte

1 comment:

Bart said...

Grappige foto!

About Me

I love nice stuff is een atelierverkoop in Rotterdam. Diverse ontwerpers doen mee en verkopen unieke stuks, samples en collectiestukken. Zo worden er o.a. kleding, sieraden, boeken, illustraties en agenda’s verkocht. Alle producten worden op kleinschalige wijze in eigen beheer gemaakt en hebben daarom allen een uniek karakter. Dit jaar vind I love nice stuff voor de tweede maal plaats op 21 en 29 november en 3, 12 en 19 december op twee verschillende locaties, Hoogstraat 8a en Zaagmolenkade 170 te Rotterdam. Deelnemers 2009 Fashion: Mietze B / Monique Poolmans / Steven Van Vliet / Web&Eve Jewellery: Charlotte Wooning / Hester Zagt / Martine Viergever Bags: Marielle Wichards / Soot & Ko Books: Marjolein Delhaas / Onomatopee Print: Anne Berger / Denise Van Leeuwen