11.16.2006

she suit

Vorige week alweer was de succesvolle lancering van She Suit, een nieuw label dat dames pakken op maat verkoopt. Uiteraard gestyled met sieraden van mij! Voor de oplettende kijker zijn enkele sieraden in beeld op het promo filmpje op de site.

SheSuit is bedoeld voor elke vrouw die op zoek is naar het perfect zittende pak. Voor de zakenvrouw die representatief gekleed wil zijn. De vrouw die zichzelf wil onderscheiden van de massa door modische elementen en losse accessoires aan haar pak toe te voegen zoals afneembare kragen en manchetten. De vrouw die naar feesten, huwelijken en recepties gaat. En de vrouw die in een handomdraai een zakelijk pak tot een feestelijke outfit omtovert.

No comments:

About Me

I love nice stuff is een atelierverkoop in Rotterdam. Diverse ontwerpers doen mee en verkopen unieke stuks, samples en collectiestukken. Zo worden er o.a. kleding, sieraden, boeken, illustraties en agenda’s verkocht. Alle producten worden op kleinschalige wijze in eigen beheer gemaakt en hebben daarom allen een uniek karakter. Dit jaar vind I love nice stuff voor de tweede maal plaats op 21 en 29 november en 3, 12 en 19 december op twee verschillende locaties, Hoogstraat 8a en Zaagmolenkade 170 te Rotterdam. Deelnemers 2009 Fashion: Mietze B / Monique Poolmans / Steven Van Vliet / Web&Eve Jewellery: Charlotte Wooning / Hester Zagt / Martine Viergever Bags: Marielle Wichards / Soot & Ko Books: Marjolein Delhaas / Onomatopee Print: Anne Berger / Denise Van Leeuwen