10.05.2006

zhvp 2006

de zuidhollandse vormgeversprijs is een prijs die elk jaar uitgereikt wordt aan de beste afstuderenden der creatieven in Zuid-Holland.
Nu willen ze dit jaar een flashback houden op de afgelopen 5 jaar en de winnaars. Dus werd ook ik gevraagd om oud werk op te trommelen en met nieuw werk op te sturen. Maar jeetje waar ligt al dat werk uit 2001?! Zo een zoektocht brengt toch weer veel oud werk boven water, waarin je gelijk je eigen ontwikkeling en zoektocht ziet weerspiegelt.
In deze cd-afstruin-actie naar goed beeldmateriaal van mijn afstuderen kwam ik ook deze foto tegen. Ooit gemaakt als idee voor op een poster, nooit gebruikt, maar hij blijft me boeien.

No comments:

About Me

I love nice stuff is een atelierverkoop in Rotterdam. Diverse ontwerpers doen mee en verkopen unieke stuks, samples en collectiestukken. Zo worden er o.a. kleding, sieraden, boeken, illustraties en agenda’s verkocht. Alle producten worden op kleinschalige wijze in eigen beheer gemaakt en hebben daarom allen een uniek karakter. Dit jaar vind I love nice stuff voor de tweede maal plaats op 21 en 29 november en 3, 12 en 19 december op twee verschillende locaties, Hoogstraat 8a en Zaagmolenkade 170 te Rotterdam. Deelnemers 2009 Fashion: Mietze B / Monique Poolmans / Steven Van Vliet / Web&Eve Jewellery: Charlotte Wooning / Hester Zagt / Martine Viergever Bags: Marielle Wichards / Soot & Ko Books: Marjolein Delhaas / Onomatopee Print: Anne Berger / Denise Van Leeuwen