8.14.2006

front-row

De fashionweek is alweer afgelopen en hopelijk heb ik een paar vruchtbare contacten gelegd. Ik moet jullie deze foto laten zien waar er zelfs special een stoel voor mij was gereserveerd op front-row! (het was slechts een designschool-show, maar toch leuk!)

De beurs was goed om te zien, maar het aantal verrassende merken valt best tegen. Veel merken maken mainstream-mode en dat is nou net niet wat mij inspireert. Toch zijn er rondom de fashionweek een aantal kleinere initiatieven die voor mij misschien de moeite waard zijn om volgend seizoen in mee te draaien.

Voor mij is nu alweer de laatste week in deze fijne stad aangebroken en moet ik echt nog even nadenken wat ik allemaal nog per se wil doen voor ik wegga. Ik heb nog 2 afspraken met goede winkels staan om te kijken of ik wat werk kan verkopen, want tot nu toe heb ik daar helaas geen succes in gehad.

zucht, het aftellen is begonnen en ik kan Nederland alweer bijna aan de horizon zien verschijnen...

1 comment:

charlottekan.com said...

erg leuk een gereserveerde stoel + naam + goodiebox :)

About Me

I love nice stuff is een atelierverkoop in Rotterdam. Diverse ontwerpers doen mee en verkopen unieke stuks, samples en collectiestukken. Zo worden er o.a. kleding, sieraden, boeken, illustraties en agenda’s verkocht. Alle producten worden op kleinschalige wijze in eigen beheer gemaakt en hebben daarom allen een uniek karakter. Dit jaar vind I love nice stuff voor de tweede maal plaats op 21 en 29 november en 3, 12 en 19 december op twee verschillende locaties, Hoogstraat 8a en Zaagmolenkade 170 te Rotterdam. Deelnemers 2009 Fashion: Mietze B / Monique Poolmans / Steven Van Vliet / Web&Eve Jewellery: Charlotte Wooning / Hester Zagt / Martine Viergever Bags: Marielle Wichards / Soot & Ko Books: Marjolein Delhaas / Onomatopee Print: Anne Berger / Denise Van Leeuwen