8.02.2006

bezoek

Martine en Arno zijn op bezoek! Toevallig was ook hun vakantiebestemming Kopenhagen en dus kon een ontmoeting niet uitblijven.
De eerste avond in de stad moest natuurlijk op z'n Deens worden ingevuld met een goede picknick op Islands Brygge. (Hier picknicken veel jongeren aan de kade waar ook gezwommen kan worden in de rivier. - zie ergens eerder op mijn blog) Het is hier altijd druk en gezellig, hierdoor ook vol van mensen die blikjes en flesjes verzamelen voor het statiegeld. Dit is een van de weinige plekken waar je iets merkt van armoede in de stad en dan nog zien deze mensen er 'vrij netjes' uit.

De stad is zo opvallend schoon, op een plek als deze waar elke dag honderden mensen picknicken zou je verwachten dat het een zooitje is, maar iedereen ruimt gewoon heel netjes zijn troep op.

Na bijgekletst te hebben over alle ins en outs van de stad, kwam een grote donkere wolk waarna de eerste echt onweersbui is losgebarsten! Ook fijn hier: de regen stopt snel. hopelijk blijft het bij een beetje regen...

No comments:

About Me

I love nice stuff is een atelierverkoop in Rotterdam. Diverse ontwerpers doen mee en verkopen unieke stuks, samples en collectiestukken. Zo worden er o.a. kleding, sieraden, boeken, illustraties en agenda’s verkocht. Alle producten worden op kleinschalige wijze in eigen beheer gemaakt en hebben daarom allen een uniek karakter. Dit jaar vind I love nice stuff voor de tweede maal plaats op 21 en 29 november en 3, 12 en 19 december op twee verschillende locaties, Hoogstraat 8a en Zaagmolenkade 170 te Rotterdam. Deelnemers 2009 Fashion: Mietze B / Monique Poolmans / Steven Van Vliet / Web&Eve Jewellery: Charlotte Wooning / Hester Zagt / Martine Viergever Bags: Marielle Wichards / Soot & Ko Books: Marjolein Delhaas / Onomatopee Print: Anne Berger / Denise Van Leeuwen